VINKIT VALMENNUSTEN YHDISTÄMISEEN

Haluaisitko eroon jatkuvasti kiristävistä lonkista ja saada kehoon lisää pehmeyttä ja joustoa? Tykkäätkö treenata saliympäristössä? Haluatko tehdä ohjattujen videoiden mukana? Kokosimme parhaat vinkit valmennusten yhdistämiseen!

PARHAAT PAKETIT SINUN TAVOITTEILLESI

PILATES X MOBILITY
Tykkäät treenata ohjattujen videoiden avulla ja nautit siitä, että voit vain klikata videon päälle helposti koska vain. Treenit ovat lyhyitä, sopivat helposti elämän täyteiseen arkeen ja kehonhuoltoharjoitukset auttavat sinua parantamaan liikkuvuuttasi, lisäämään joustoa, pehmeyttä ja jäntevyyttä istuntaasi. Pilatestreenien avulla kehität keskivartalon voimaa, hengitystäsi ja suoristat istuntaasi.

BODYWEIGHT X MOBILITY
Bodyweight valmennus sisältää kaiken mitä ratsastaja tarvitsee monipuoliselta kehonpainotreeniltä – liikkuvuutta, jäntevyyttä, voimaa ja kuntoa kehittäviä lyhyitä, monipuolisia treenejä jotka on helppo tehdä missä vain.

Meidän ehdottomasti suosituin valmennuksemme auttaa sinua parantamaan kehonhallintaasi ja huomaat eron ratsastuksessasi jo parissa viikossa.

Kun yhdistät tehokkaan kehonpainotreenin liikkuvuutta ja palautumista tukevaan Mobility valmennukseen on käsissäsi paketti, joka sisältää kaiken mitä tarvitset tehokkaisiin kotona tehtäviin treeneihin.

BODYWEIGHT X PILATES
Kehonpainotreenistä nauttivan ratsastajan unelmapaketti, joka sisältää monipuolisesti erilaisia kehonpainolla tehtäviä treenejä!

BODYWEIGHT TAI PILATES X CARDIO
Haluaisitko yhdistää ratsastajalle suunnitellun kehonpainotreenin ja kunnon kohottamisen? Tämä paketti on se, mistä suosittelisimme kaikkien lähtevän liikkeelle.

Riittävä aerobinen kunto ja hyvä kehonhallinta ovat ratsastajan tärkeimmät fyysinet työkalut ja ne mahdollistavat istunnan ja lajitaidon kehittämisen aiempaa tehokkaammin.

GYM X MOBILITY
Täydellinen paketti ratsastajille jotka tykkäävät treenata salilla! GYM valmennus sisältää täysin ratsastajille suunnitellun salitreeniohjelman, jonka tavoitteena on suoristaa ratsastajan istuntaa ja auttaa ratsastajaa vaikuttamaan hevoseen selkeämmin ja tarkemmin parantamalla ratsastajan liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kuntoa.

Salitreenin vastapainoksi kehonhuoltovalmennus tarjoaa monipuolisia työkaluja kehonhuoltoon ja palautumiseen.

GYM X CARDIO
Täydellinen paketti kovemmasta treenistä nauttivalle ratsastajalle, joka on valmis haastamaan omaa treenaamistaan vuonna 2023!

Tunnet olosi urheilullisemmaksi ja kroppasi myös näyttää urheilullisemmalta tämän treenipaketin jälkeen!Hyödynnä ainutlaatuinen mahdollisuus napata kaksi valmennusta yhden hinnalla koodilla “2for1” – etu voimassa 01.01.2023 klo 23:59 asti!

Muita julkaisuja