UUTTA! EQUESTRAIN GYM & BODYWEIGHT VALMENNUKSET

Millainen on ratsastajan kuntosaliohjelma? Millaista on ratsastajan kehonpainoharjoittelu? Nämä kaksi valmennusta on suunniteltu ratsastajan elämäntapaan ja saat nopeasti tuloksia, jotka näkyvät sinun ratsastuksessasi. Lue lisää!

LUE TARINA UUTUUSVALMENNUKSIEN TAKAA

Uutuusvalmennukset EQUESTRAIN GYM eli ratsastajan kuntosaliohjelma & EQUESTRAIN BODYWEIGHT eli ratsastajan kehonpainoharjoitteluhojelma julkaistiin juuri sopivasti vielä vuoden 2021 loppuun.

Valmennukset tarjoavat niin saliympäristössä, kuin kotona treenaamisesta nauttiville ja kiinnostuneille ratsastajille juuri ne oikeat työkalut oheisharjoitteluun.

Nykäisimme Lauraa hihasta ja kyselimme hieman uutuusvalmennuksista!

Hei Laura, mitä kuuluu? Kahden uuden valmennuksen lanseeraus vielä loppuvuoteen, onko ollut kiireinen syksy?

No heippa, kiitos kuuluu kyllä tosi hyvää. Nyt tuntuu, että voi jo hengittää ja alkaa rauhoittumaan kohti joululomaa. Kulunut vuosi on ollut monella tapaa todella iso, mieletön ja nyt tekee hyvää hiljentyä hetkeksi. Viimeiset pari viikkoa on ollut aika kiireistä, pakko kyllä myöntää.

Päällimmäisenä mielessä on kyllä kiitollisuus, ehkä pieni hämmästyskin siitä miten mieletön vastaanotto tällä koko jutulla on ollut ja millaisia ovia se on näin lyhessä ajassa jo avannut. Aika uskomatonta. Pitää jouluna kyllä kilistellä yhdet lasilliset kuohuvaa perheen kesken ja juhlia onnistumisia.

Mistä idea näihin kahteen uuteen valmennukseen syntyi?

Ensimmäisenä julkaistu kesävalmennus oli tarkoitettukin vain kuukauden mittaiseksi kampanjaksi ja syksyllä julkaistu kehonhuoltovalmennus kaipasi rinnalleen lisää valmennuksia täydentämään valikoimaa. Yhdellä valmennustuotteella ei pitkälle pötkitä kun puhutaan monipuolisesta harjoittelusta ja treenaamisesta!

Oli todella selkeää, että seuraavat valmennukset tulevat olemaan juuri nämä – toinen saliympäristössä ja välineillä treenaamisesta kiinnostuneille, toinen niille jotka haluavat treenata omalla kehonpainolla esimerkiksi kotona.

Kerro tarkemmin EQUESTRAIN GYM valmennuksesta – millainen on ratsastajan kuntosaliohjelma?

EQUESTRAIN GYM valmennus on ratsastajille suunniteltu valmennuskokonaisuus, joka hyödyntää harjoituksissa monipuolisesti erilaista välineistöä. Treenejä on 2-3 viikossa, vähän jokaisen oman arjen rytmityksen mukaan ja jokainen treeni on tehtävissä 45 minuutissa.

Se, että pääsemme hyödyntämään erilaista välineistöä tottakai tuo harjoitteluun valtavasti monipuolisuutta ja haastaa kehoa eri tavoin kuin kehonpainoharjoittelu. Tässä valmennuksessa emme istu laitteissa vaan treenit rakentuvat toiminnallisen, kehonhallintaa haastavan ja kehittävän kokonaisuuden ympärille.

Otimme mukaan myös hengitys- ja verenkiertoelimistöä haastavaa “kunto” treeniä sekä psyykkistä valmennusta. Tavoitteena on rakentaa kokonaisvaltaista otetta ratsastajien oheistreeniin ja tavoitteiden tueksi.

Entäpä EQUESTRAIN BODYWEIGHT valmennus, miten se eroaa toisesta uutuusvalmennuksesta?

EQUESTRAIN BODYWEIGTH on ratsastajille suunniteltu valmennuskokonaisuus jossa treenataan monipuolisesti ja tehokkaasti omalla kehonpainolla. Juuri sellainen valmennus, joka sisältää treenejä jotka voit tehdä missä vain, milloin vain ja silti tiedät, että jes nämä jutut vievät minua varmasti kohti tavoitteitani ratsastajana.

Osalle kuntosalimaailma ei tunnu omalta ja ymmärrän sen täysin – treenaan nykyään paljon itsekin kotona, isolta osaltaan ajansäästösyistä. On todella kätevää kun voi ilman välineitä tehdä tehokkaan treenin eikä aikaa mene edes salille siirtymiseen.

Valmennuksessa on 3 harjoitusta viikossa, kaksi 30min pituista ja yksi 20min pituinen. Välineistöksi riittää kotoa löytyvä tuoli tai sohva – mitään muuta ei tarvita.

Mainitsit psyykkisen valmennuksen osana valmennuksia, kerro tästä hieman lisää!

Haluamme rakentaa kokoanaisvaltaisen otteen ratsastajien hyvinvoinnista ja suorituskyvystä. Tähän liittyy paljon asioita ja teemoja treenien ulkopuolelta ja siksi tuomme näitä asioita mukaan meidän valmennuksiin.

Näissä valmennuksissa paneudutaan tavoitteen asettamisen maailmaan ja pääsemme myös kuuntelemaan Urheilupsykologi Riikka Pasasen luentoa tämän teeman ympäriltä. Olen todella innoissani siitä, että saadaan mukaan muiden alojen rautaisia ammattilaisia.

Mitä muuta valmennukset sisältävät?

Valmennusten rinnalla lanseerasimme myös meidän uudistetun valmennusalustan. Jatkossa kaikki valmennuksemme löytyvät uudelta alustalta, jota on helppo käyttää myös mobiilissa eikä tarvitse enää säätää PDF tiedostojen kanssa. Tulemme myös siirtämään MOBILITY valmennuksessa mukana olevat valmennettavat uudelle alustalle vuoden alussa.

Valmennukset sisältävät kaiken tekniikkavideoista valmiiseen treeniohjelmaan lämmittelyineen. Tavoitteena on ollut rakentaa mahdollisimman selkeä, valmis paketti.

Kaikista valmennuksista on nähtävissä ilmainen “tervetuloa mukaan” -osio – löydät sen helposti klikkaamalla alla olevista linkeistä.

EQUESTRAIN MOBILITY

EQUESTRAIN BODYWEIGHT

EQUESTRAIN GYM

Tutustu myös meidän INSTAGRAM sivuun – pääset sivulle TÄSTÄ! Sivulla on paljon mm. ilmaisia, ohjattuja treenejä!

Kiitos ajastasi Laura ja oikein ihanaa, rentouttavaa joululomaa!

Muita julkaisuja