Haluatko olla osa osa tiimiämme?

EQUESTRAIN on vain kahdessa vuodessa noussut Suomen johtavaksi ratsastajien oheisharjoittelubrändiksi, mutta meistä tuntuu, että olemme vasta pääsemässä vauhtiin. 

EQUESTRAIN missiona on muuttaa käsitystä ratsastajien oheisharjoittelusta — niin kotimaassa kuin maailmallakin. Haluamme olla osana suurempaa muutosta, jossa oheisharjoittelu juurtuisi lajin sisään. Visionamme on vielä nousta maailman johtavaksi ratsastajien oheisharjoittelubrändiksi. 

 

Oletko yrittäjähenkinen, intohimoinen tyyppi, joka uskoo siihen, että tavoitteiden ja unelmien ero on siinä miten sitoudumme tekemään töitä niiden saavuttamisen eteen? 

Oletko ratsastaja, jolla on vahva sosiaalinen media ja haluaisit edustaa meitä EQUESTRAIN brändilähettiläänä?

Etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia tiimiimme. Hae avointa paikkaa alta tai lähetä meille rohkeasti avoin hakemus osoitteeseen info@equestrain.fi ja kerro miten juuri sinä voisit olla mukana EQUESTRAIN matkaa.”

avoimet työpaikat

Assistentti/harjoittelija

Opiskeletko media- tai markkinointialaa? Opiskeletko liikunta-alalla ja haluat nähdä miten verkkovalmennusbisnes toimii? Etsitkö kiinnostavaa harjoittelupaikkaa jossa pääset luovaan, yrittäjähenkiseen työympäristöön?

Harjoittelijana pääset tekemään monipuolisesti brändin mukaista tapahtuma- ja mediatuotannon suunnittelua ja toteutusta, brändiviestintää sekä sosiaalisen median sisällöntuotantoa.

Arvostamme oma-alotteisuutta sekä energistä otetta työhön. Sinun ei tarvitse olla valmis alan ammattilainen, mutta sinun tulee haluta oppia ja kehittyä työssäsi.

Tarjolla olevat työtunnit:
Sinun harjoittelun tuntien mukaan räätälöitävissä

Palkkaus:
Palkaton harjoittelu/neuvoiteltavissa

Vaadittava osaaminen / kalusto:
Oma kannettava tietokone
Käyttäkokemusta sosiaalisen median kanavista (instagram, tiktok)

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@equestrain.fi. Paikka täytetään heti oikean ihmisen löytyessä.