Ratsastajan oheistreeni: Ideasta valmiiksi valmennukseksi

Ensimmäinen ratsastajan oheistreeni verkkovalmennus julkaistiin heinäkuun ensimmäinen päivä ja heinäkuun aikana mukaan lähti hurjat 210 motivoitunutta ratsastajaa.

Mistä syntyi idea valmennuksen sisältöön?

Halusimme ensimmäisen valmennuksen pureutuvan EQUESTRAIN ydin ajatutukseen siitä, että tekemällä vähän kerrallaan oikeita asioita voi oikeasti saada aikaan suurtakin kehitystä.

Valmennus haluttiin ehdottomasti rakentaa niin, että treenit voi tehdä missä vain, milloin vain eikä niiden tekemiseen tarvitse erityisiä välineitä tai vuosien harjoittelutaustaa.

Ratsastajan oheistreeni on parhaimmillaan ajallisesti tehokasta ja se on helppo saada mahtumaan kiireiseenkin arkeen. Tavoitteena on tehdä vain oleellisia, juuri niitä tärkeimpiä asioita.

Mitä SUMMER CHALLENGE sisältää?

Valmennus on 8 treenin monipuolinen, ratsastajan oheistreeni kokonaisuus. Treenit yhdistävät monipuolisesti liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa & voimaa kehittäviä liikkeitä.

Lisäksi valmennuksesta löytyy tunnin mittainen luento palautumisesta, kiireiseen arkeen suunniteltuja välipalareseptejä ja FB ryhmässä on mahdollisuus kysyä apua valmentajalta.

Kerro esimerkkejä treeneistä?

Valmennus sisältää ratsastajan oheistreenejä jotka ovat kestoltaan 20-40 minuuttia.

Tässä esimerkkejä valmennuksen treeneistä:

  • 25min CORE & PAKARA treeni
  • 22min LONKKIEN LIIKKUVUUS & CORE treeni
  • 30min LIIKKUVUUS & HIIT treeni
  • 30min LEMPEÄ KEHONHUOLTO

Kenelle valmennus sopii?

  • Sinusta tuntuu, että haluat motivoivan, helposti toteutettavan oheistreeniohjelman
  • Sinulle, joka haluat parantaa omaa istuntaa
  • Kaikille, jotka haluavat treenata niin, että se oikeasti tukee kehitystä ratsastajana
  • Sinulle, jolla on käytössä rajallinen aika treenaamiseen

Ratsastajan oheistreeni valmennukset – mitä luvassa seuraavaksi?

Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikesta mielettömästä, positiivisesta palautteesta jota olemme meidän ensimmäisestä valmennuskokonaisuudestamme saaneet. Ratsastajan oheistreeni ja Tämä on vasta alkua ja haluamme jatkuvasti rakentaa toistaan parempia valmennuksia.

“Uskon, että seuraava valmennus tulee yhdistämään minun kaksi suurta intohimoa: ratsastuksen ja kehonhuollon.” Laura vastaa kun kysymme mitä seuraava valmennus sisältää.

Haluamme jatkuvasti kuunnella meidän valmennettaviemme ja seuraajiemme toiveita, haasteita ja pyrkiä kehittämään ratkaisuja heidän kokemiin haasteisiin. Tavoitteenamme on rakentaa monipuolinen ja kattava tarjonta erilaisia valmennustuotteita jotka on suunniteltu tukemaan ratsastajan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja auttamaan etenemistä kohti tavoitteita.

Muita julkaisuja