TERVETULOA VALMENNUKSEEN

Tervetuloa mukaan!

Tätä valmennusta me olemme odottaneet teidän kanssa jaettavaksi ja nyt vihdoin olemme täällä yhdessä!

“Ratsastus, arki, meidän elämä näkyy meidän kehossa ja uskon valmentajana ennenkaikkea siihen, että kehonhuolto on erilaisia työkaluja joiden avulla pystymme lisäämään oman kehon hyvinvointia ja auttamaan ratsastajia heidän omassa lajissa kehittymisessä.”

– Laura, Equestrain perustaja

Täysin ratsastajille suunniteltu kehonhuoltovalmennus

Ratsastus vaatii ratsastajan keholta riittävää pehmeyttä, joustoa ja jäntevyyttä ja oheisharjoittelun yksi tärkeä osa-alue on liikkuvuutta kehittävä ja kehoa avaava, lempeä liike.

EQUESTRAIN MOBILITY kehonhuoltoharjoitusten tavoitteena on lisätä kehon liikkuvuutta, pehmeyttä ja joustoa sekä auttaa sinua ymmärtämään omaa kehoasi paremmin. Parempi kehonhallinta & hahmotus ovat suorassa yhteydessä istuntaan, tasapainoon ja apujen käyttöön.

10 kehonhuoltoharjoitusta

Autamme sinua rakentamaan ratsastusta tukevan kehonhuoltorutiinin ohjattujen, monipuolisten harjoitusten avulla. Ohjatut harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään liikkeiden tarkoituksen sinulle ratsastajana ja opppimaan oikean tekniikan.

Miten alkuun?

Valmennus sisältää kehonhuoltovideoiden lisäksi myös esimerkkirungon kuinka lähteä liikkeelle harjoitusten kansssa viikkotasolla sekä hieman teoriamateriaalia ratsastuksen ja eri nivelten liikkuvuuden yhteydestä toisiinsa.

Tutustu rauhassa materiaaleihin ja hyppää sitten harjoitusten kimppuun!

VALMENTAJASI

“Valmistuin fysioterapeutiksi jouluna 2015 ja sain urheiluun erikoistuneen osaajan täydennyskoulutuksen valmiiksi syksyllä 2019.

Olen hurahtanut ratsastukseen jo viisi vuotiaana ja tällä hetkellä arkeani vauhdittaa 5 -vuotias estetamma Carla.

Kehonhuolto, kehoyhteys ja erilaiset kehonhuollon ja palautumisen työkalut ovat olleet lähellä sydäntäni jo opiskelusta asti. Suuri intohimoni on auttaa ratsastajia tuntemaan kehonsa paremmin, voimaan paremmin ja sitä kautta auttaa heitä myös kehittymään ratsastajina.

Olen mielettömän fiiliksissä tästä valmennuksesta – tämän julkaisua olen odottanut EQUESTRAIN perustamisesta asti ja mieletöntä, että juuri sinä päätit lähteä mukaan – kiitos.”