TERVETULOA VALMENNUKSEEN

Tervetuloa mukaan!

Tätä valmennusta me olemme odottaneet teidän kanssa jaettavaksi ja nyt vihdoin olemme täällä yhdessä!

“Ratsastus, arki, meidän elämä näkyy meidän kehossa ja uskon valmentajana ennenkaikkea siihen, että kehonhuolto on erilaisia työkaluja joiden avulla pystymme lisäämään oman kehon hyvinvointia ja auttamaan ratsastajia heidän omassa lajissa kehittymisessä.”

– Laura, Equestrain perustaja

Täysin ratsastajille suunniteltu kehonhuoltovalmennus

Ratsastus vaatii ratsastajan keholta riittävää pehmeyttä, joustoa ja jäntevyyttä ja oheisharjoittelun yksi tärkeä osa-alue on liikkuvuutta kehittävä ja kehoa avaava, lempeä liike.

EQUESTRAIN MOBILITY kehonhuoltoharjoitusten tavoitteena on lisätä kehon liikkuvuutta, pehmeyttä ja joustoa sekä auttaa sinua ymmärtämään omaa kehoasi paremmin. Parempi kehonhallinta & hahmotus ovat suorassa yhteydessä istuntaan, tasapainoon ja apujen käyttöön.

10 kehonhuoltoharjoitusta

Autamme sinua rakentamaan ratsastusta tukevan kehonhuoltorutiinin ohjattujen, monipuolisten harjoitusten avulla. Ohjatut harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään liikkeiden tarkoituksen sinulle ratsastajana ja opppimaan oikean tekniikan.

Miten alkuun?

Valmennus sisältää kehonhuoltovideoiden lisäksi myös esimerkkirungon kuinka lähteä liikkeelle harjoitusten kansssa viikkotasolla sekä hieman teoriamateriaalia ratsastuksen ja eri nivelten liikkuvuuden yhteydestä toisiinsa.

Tutustu rauhassa materiaaleihin ja hyppää sitten harjoitusten kimppuun!

VALMENTAJASI

“Uskon, että oma ymmärrykseni ratsastuksesta lajina, jatkuva halu kehittyä ratsastajana sekä vahva, ammatillinen osaaminen urheilun ja fysioterapian maailmasta luovat ainutlaatuisen kosketuspinnan lähteä auttamaan ratsastajia heidän tavoitteissaan.

Haluan olla mukana muuttamassa käsitystä siitä, että ratsastajien oheisharjoittelu voi olla paljon muutakin kuin vain juoksemista ja perinteistä salitreeniä. 

Tiedän, että meillä hevosharrastajilla aika on hyvin rajallinen resurssi – miksi emme siis suunnittelisi myös oheisharjoittelua niin, että se oikeasti sopisi meidän elämäntapaan?

Kaikkien EQUESTRAIN valmennusten ytimessä on ajatus siitä, että tekemällä vähän kerrallaan, juuri oikeita asioita, voidaan saavuttaa jotakin suurta.

Toivotan juuri sinut tervetulleeksi mukaan tälle yhteiselle matkalle, joka vie sinun ratsastuksesi täysin uudelle tasolle!”

– Valmentajasi ja EQUESTRAIN perustaja, Laura Hämäläinen