ALOITA TÄSTÄ

Oikein paljon tervetuloa mukaan meidän EQUESTRAIN BODYWEIGHT 2.0 valmennukseen! Meille jokainen valmennustiimiin mukaan lähtenyt ratsastaja on tärkeä ja olemme erityisen iloisia siitä, että juuri sinä päätit lähteä mukaan. Toivottavasti viihdyt valmennuksessamme!

VALMENNUSKOKONAISUUS, JOKA ON SUUNNITELTU RATSASTAJAN ELÄMÄNTAPAAN

Meille tärkeintä on sinun kehittymisesi ratsastajana ja siksi halusimme rakentaa kehonpainovalmennuskokonaisuuden, joka tuo saatavillesi täysin uudet, helposti videon mukana tehtävät tehokkaat kehonpainotreenit.

EQUESTRAIN tavoitteena on luoda ja olla osana jotain sellaista, mikä jää elämään meidän tapoihimme toimia, osaksi ratsastajan elämäntapaa ja kokonaisuutta, ei vain pelkkinä irrallisina oheisharjoittelun suorituksina.

Aloita yhteinen valmennusmatkamme tutustumalla rauhassa valmennuksen materiaaleihin!

Toivomme, että aloitat valmennuksen pysähtymällä yhdessä muutamien kysymysten äärelle saadaksesi valmennuksesta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Tässä osiossa keskitymme hieman siihen kuka sinä olet, mitä haluaisit saavuttaa, millaisia tapoja sinun tavoitteiden toteutuminen tarvitsee ja miksi päätit lähteä mukaan juuri tähän valmennukseen.

Tämä osio on mukana aina kaikissa valmennuksissamme, koska näiden kysymysten äärelle pysähtyminen on tärkeä osa harrastajana, urheilijana ja ihmisenä itsensä jatkuvaa kehittämistä.

SINUN “MIKSI”

Meidän tavoitteenamme on rakentaa ratsastajan elämäntapaan sopivia tapoja, jotka ovat enemmän kuin vain treeniohjelman mukaan suoritetut treenit. Haluamme auttaa sinua rakentamaan sinun elämään sopivia, kestäviä tapoja, jotka tukevat sinun tavoitteitasi.

Ensimmäinen tehtävä sinulle olisikin istua alas, napata kynä, paperia ja ehkä kuppi teetä tai kahvia.

Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset ja kirjoita vastaukset itsellesi ylös:

  • Kerro itsestäsi ilman “titteleitä” – kuka olet, jos riisut ympäriltäsi pois ammatin, harrastukset, opinnot ym muut ulkoiset tekijät?
  • Miksi päätit lähteä mukaan valmennukseen?
  • Mihin asiaan sinun elämässäsi haluaisit saada muutosta aikaan tämän valmennuksen avulla?
  • Miksi toivot muutosta nykyiseen tilanteeseen?
  • Miltä sinusta tuntuu kun olet saavuttanut haluamasi muutoksen?
  • Vahvuutesi ratsastajana?

SINUN ARKESI

Valmennus on rakennettu niin, että se sopii hevosihmisen arkeen. Haluamme auttaa sinua rakentamaan uusia, arkeen sopivia ja sinun tavoitteitasi tukevia tapoja.

  • Minä päivänä, monelta ja missä aiot tehdä treenit? Kirjoita ne nyt ylös kalenteriisi seuraavan kahdeksan viikon ajalle.
  • Mitkä syyt ovat aiemmin estäneet sinua luomasta toimivaa oheistreenirutiinia? Kirjoita jokaiseen syyhyn itsellesi vastaus miten haluaisit toimia kun törmäät tällaiseen esteeseen tämän valmennuksen aikana.
  • Miten puhut itsellesi ja toimit silloin, kun sinusta tuntuu että ei olisi motivaatiota lähteä tekemään treeniä?

SINUN VALMENTAJASI

“Minun nimeni on Laura Hämäläinen ja olen tämän ratsastajien oheisharjoitteluun erikoistuneen EQUESTRAIN brändin perustaja, mutta olen myös sinun suurin kannustajasi, valmentajasi, jonka suurin intohimo on auttaa ratsastajia oivaltamaan oman kehon hallinnasta, palautumisesta, hyvinvoinnista ja siitä kuinka pienillä oikeilla asioilla satulan ulkopuolella pystymme vaikuttamaan positiivisesti juuri sinun ratsastukseesi.⁠ ⁠

Minua kiehtoo valtavasti ihmiskeho ja -mieli ja se miten meidän elämämme näkyy meidän kehossamme.⁠ ⁠

Olen se, joka uskoo siihen, että hyvinvoiva ratsastaja menestyy. ⁠ ⁠

Uskon, että menestys on meille jokaiselle oma, henkilökohtainen määritelmä sille, miten onnistumme meille merkityksellisissä asioissa.

Tiedän, että meillä on tämän lajin sisällä paljon hyvää, eteenpäin vievää energiaa ja toivoisin, että me ratsastajat yhdessä nostaisimme toisiamme ylöspäin kohti onnistumisia.⁠ ⁠

Lisäksi uskon, että kaiken menestyksen takana on kyky rakentaa tapoja, jotka tukevat tavoitteitamme.

Toivon, että pystyn inspiroimaan ja auttamaan sinua rakentamaan pieniä hyviä tapoja, jotka jäävät osaksi sinun arkeasi. ⁠ ⁠

Suurin visioni EQUESTRAINille on, että pystyisimme rakentamaan ja juurruttamaan tämän meidän upean lajin sisään jotakin sellaista, joka jäisi elämään pitkälle tulevaisuuteen. ⁠ ⁠

Minulta saa aina kysyä apua, jos jokin askarruttaa mieltä tai et ole ihan varma mistä juuri sinun kannattaisi aloittaa. Laita minulle sähköpostia laura@equestrain.fi niin autan. ⁠

Mikään ei ole minulle tärkeämpää kuin ratsastaja kerrallaan auttaa suomen, ja toivottavasti lopulta myös maailman, ratsastajia oivaltamaan miten upeita meidän kehot ovat ja miten pienillä, oikeilla asioilla saamme paremman fiiliksen paitsi omaan kehoomme, mieleemme ja meidän ratsastukseemme.⁠”

– Valmentajasi ja EQUESTRAIN perustaja, Laura Hämäläinen

SINUN VALMENTAJASI

Olen urheilijoiden psyykkinen valmentaja sekä urheiluun, hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut psykologi. 

Työskentelen urheilijoiden, valmentajien, kuntoilijoiden sekä yksityishenkilöiden kanssa heidän suorituskykynsä ja hyvinvointinsa parantamiseksi. Tapaamisten aikana käsiteltäviä teemoja voivat olla esimerkiksi suoriutuminen paineen alla ja jännityksen käsitteleminen, urheilun ja muun elämän tasapainottaminen, unen ja palautumisen tehostaminen, itsetuntemuksen lisääminen sekä erilaisten mielen taitojen harjoitteleminen.

Koulutus:
Urheilupsykologi (sert.)
Psykologian maisteri (PsM)
Liikuntatieteiden maisteri (LitM)

Työkokemus:
Psyykkinen valmentaja (eri yksilö- ja joukkueurheilijat)
Psyykkinen valmentaja & urheilupsykologi (Fysios)
Hyvinvointivalmentaja (Hintsa Performance)
Urheilupsykologi (Terveystalo)

VALMENNUKSEN FB-RYHMÄ

Liity valmennuksen suljettuun FB-ryhmään TÄSTÄ klikkaamalla.

Ryhmässä voit kysyä valmentajaltasi Lauralta mitä tahansa treeniin/valmennukseen liittyen ja näin saat valmennuksesta vielä enemmän irti.