NOSTA RATSASTUKSESI UUDELLE TASOLLE TÄNÄ KESÄNÄ

Suosituin valmennuskokonaisuutemme SUMMER CHALLENGE sisältää kaiken mitä ratsastaja tarvitsee nostaakseen oman ratsastuksensa uudelle tasolle. Päätimme kysyä EQUESTRAIN perustajalta ja sinun valmentajaltasi Laura Hämäläiseltä mitä kesävalmennus pitää sisällään ja miksi sinun kannattaisi liittyä mukaan valmennustiimiin!

Heippa Laura, miten kesä näkyy yleensä valmennettavien treenaamisessa?

“Kesällä on usein enemmän reissuja ja tämä pyritään aina huomioimaan esimerkiksi valmennusten sisällön suunnittelussa. Juuri tästä syystä SUMMER CHALLENGE treenit ovat täysin kehonpainolla tehtäviä treenejä – tarvitsee vain klikata video päälle ja tehdä niinkuin valmentaja ohjeistaa.”

Monella varmasti putoaa hieman treeni-into kesäisin. Mitkä olisi sun vinkit treenimotivaation säilyttämiseen kesälläkin?

Valmiiksi suunniteltu ohjelma auttaa eli se, ettei ole sinun omalla vastuulla alkaa miettimään mitä kannattaisi tehdä ja milloin. SUMMER CHALLENGE treenit ovat lyhyitä, 20-30 minuuttia kerrallaan ja kun olet etukäteen suunnitellut milloin otat tuon pienen ajan omalle treenille ja hyvinvoinnille, olen varma että kesä ei estä sinua onnistumasta uuden rutiinin rakentamisessa.

Pitää myös muistaa nauttia kesästä eikä ole vaarallista jos lomalla ei tule treenattua. Usein kuitenkin se oma fiilis on paljon parempi jo pienenkin treenin jälkeen.

Lempijuttusi tämän vuoden kesävalmennuksessa?

Tykkään hirmuisesti tämän valmennuksen treeneistä, mutta pakko myös nostaa tämän vuoden uutuuksia esille eli meidän upea 13 reseptin kokonaisuus sekä erilaiset luennot joiden avulla pystymme tukemaan ratsastajia aiempaa kokonaisvaltaisemmin. Jos pakko sanoa yksi, sanoisin ehkä se, että valmennus ottaa huomioon ratsastajan kokonaisvaltaisemmin kuin vuosi sitten!

Kenelle kesävalmennus on suunniteltu?

SUMMER CHALLENGE on suunniteltu erityisesti ratsastajille, jotka haluaisivat kehittää omaa ratsastustaan mahdollisimman pienellä vaivalla.

Tämän valmennuksen kautta on helppo aloittaa rakentamaan omaa oheisharjoittelurutiinia tai tämä on loistava vaihtoehto kokeneemmalle treenaajalle kesän reissujen ja kesäjuttujen keskelle.

Valmennuksen treeni vievät yhteensä ajallisesti alle 90 minuuttia viikosta joten ne mahtuvat kiireisempäänkin arkeen.

Mitä tuloksia valmennukselta voi odottaa?

Tuloksia syntyy aina kun valmennettava sitoutuu tekemään valmennuksen treenejä säännöllisesti. Pystymme lupaamaan, että näitä treenejä tekemällä näet ja koet muutosta omassa ratsastuksessasi jo parissa viikossa.

Valmennuksen treenit tähtäävän kehon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen: liikkuvuus, tasapaino, kehonhallinta, keskivartalon aktivointi ja voima, jäntevyys – kaikkien näiden kehittyminen mahdollistaa ratsastuksen lajitaidon nopeamman kehittymisen.

SUMMER CHALLENGE MYYNTI PÄÄTTYY TORSTAINA 23.6. KLO 23:59

Lue lisää valmennuksestä täältä ja hyppää mukaan meidän valmennustiimiimme!

Hinta 49€ – valmennus saatavilla vain tämän rajoitetun ajan.

Muita julkaisuja