5 TREENIN ILMAINEN RATSASTAJAN TREENIOHJELMA

Millainen on ratsastajan treeniohjelma? Onko treenimotivaatio hukassa? Onko hevosten täyteinen arki niin kiireistä, että ajatuskin salille ehtimisestä tuntuu mahdottomalta? Ei hätää, kurkista tämä ratsastajan treeniohjelma joka sisältää viisi lyhyttä täysin ratsastajille suunniteltua treeniä! Et tarvitse mitään erikoisia välineitä ja mikä parasta, klikkaat vain videon päälle ja teet valmentajan opastuksella!

5 TREENIÄ, ALLE PUOLITOISTA TUNTIA AIKAA

Useimmat ratsastajat kamppailevat kroonisen aikapulan ja myöskin jaksamisen suhteen mitä tulee oheistreenien suunnitteluun tai arkeen mahduttamiseen.

On kuitenkin todettu, että pienikin määrä fiksua, hyvin suunniteltua treeniä aikaansaa nopeasti muutoksia esimerkiksi ratsastajan liikkuvuudessa ja istunnan symmetrisyydessä.

Suunnittelimme viiden treenin helposti toteutettavan ratsastajan treeniohjelman joka vie kokonaisuudessaan vain 1h18min koko viikossa.

Kaikki treenit voi tehdä kotona ilman välineitä ja mikä parasta, napsauta vain video päälle ja tee valmentajan ohjeiden mukaisesti.

RATSASTAJAN TREENIOHJELMA – näiden treenien tavoitteena on:

  • Lisätä istunnan symmetrisyyttä
  • Parantaa lapatukea ja ohjastuntumaa
  • Lisätä lonkkien liikkuvuutta
  • Helpottaa istumatyöstä tai ratsastuksesta jumiutunutta selkää
  • Parantaa keskivartalon kontrollia ja voimaa
  • Auttaa sinua vaikuttamaan tarkemmin, nopeammin ja eleettömämmin istunnallasi

RATSASTAJAN TREENIOHJELMA – NAPPAA TESTIIN TÄSTÄ!

Maanantai (12min)

12 minuutin dynaaminen aamuflow – Aloita viikko herättelemällä kehoa kevyesti heti aamusta lempeällä, pehmeällä liikkeellä. Tämä auttaa sinua istumaan pehmeämmin ja symmetrisemmin satulassa.

TREENI VIDEOON TÄSTÄ

Tiistai (15min)

6 minuutin istuntaa suoristava core treeni + 9 minuutin lavanhallintatreeni – Keskivartalon kontrolli on vahvassa yhteydessä myös hyvään lavan hallintaan, siksi yhdistetämme nämä kaksi asiaa ja tämä vartin kokonaisuus auttaa sinua istunnan symmetriassa sekä pehmeämmän tuntuman saavuttamisessa.

TREENIVIDEOON TÄSTÄ JA TÄSTÄ

Keskiviikko (25min)

25 minuutin alaselän huolto – Alaselkäongelmat ovat ratsastajilla todella yleisiä, tämä harjoitus auttaa alaselän alueen kireyksiin, istunnan vinouteen ja ennaltaehkäisemään alueen jumeja.

TREENIVIDEOON TÄSTÄ

Torstai (9min)

9 minuutin tehokas core treeni – Kiirettä loppuviikosta? 9 minuuttia löytyy varmasti. Keskivartalon hallinta on yksi ratsastajan tärkeimmistä työkaluista.

TREENIVIDEOON TÄSTÄ

Perjantai (17min)

6 minuutin  core treeni + 11 minuutin tehokas lonkkien liikkuvuustreeni – Lopetetaan viikko tehokkaasti, ensin pieni keskivartaloa aktivoiva harjoitus ja perään super tehokas lonkkia avaava liikkuvuusharjoitus!

TREENIVIDEOON TÄSTÄ JA TÄSTÄ

Haasta ystäväsi mukaan ja laita treenit testiin!

Kaikki treenit on julkaistu meidän INSTAGRAM SIVULLA ja löydät sieltä lisää ilmaisia, helposti ja nopeasti toteutettavia, täysin ratsastajille suunniteltuja treenejä.

Haluaisitko parantaa liikkuvuuttasi? Miltä kuulostaisi 10 ratsastajille suunnitellun kehonhuoltotreenin kokonaisuus?

Lue lisää meidän MOBILITY valmennuksesta ja liity mukaan jo yli 350 motivoituneen ratsastajan valmennustiimiin!

Muita julkaisuja