365 PÄIVÄÄ

Hyvää syntymäpäivää EQUESTRAIN! Lue lisää meidän ensimmäisestä vuodesta ja siitä mitä suunnitelmia meillä on alkaneelle vuodelle 2022.

Mitä päällimmäisenä mielessä ensimmäisestä vuodesta?

Vuosi sitten avasimme ehkä hieman vapisevin käsin meidän instagram tilimme.

Se on menoa nyt.

”En voinut uskoa, miten positiivisen vastaanoton saimme heti ensimmäisestä julkaisusta lähtien.” Laura muistelee. ”Muistan, että jännitin julkaisua jotenkin todella paljon. Tiesin jossain syvällä sisimmässäni, että onnistuessaan pystymme tekemään paljon siistejä juttuja tämän lajin hyväksi, mutta koskaan en pitänyt saamaamme vastaanottoa itsestäänselvyytenä.”

Ensimmäisen vuoden aikana on tapahtunut paljon: neljä erilaista valmennustuotetta, omat verkkosivut, verkkokauppa ja joulukuussa julkaistu uusi valmennusalusta. Mukaan on lähtenyt jo yli 460 ratsastajaa ja valmennettavia löytyy jo suomen rajojen ulkopuoleltakin.

”Parhaita muistoja ensimmäiseltä vuodelta ovat ehdottomasti meidän kaksi isoa kuvauspäivää ja viime viikonloppuna toteutunut tiimiurheilijoiden testipäivä sekä 1v kampanjan kuvaukset.” Laura vastaa kun kysymme mitä ensimmäisestä vuodesta jäi päällimmäisenä mieleen. ”Ja sitten tottakai kaikki ne ihmiset, kohtaamiset ja meidän työstämme saatu palaute ovat asioita jotka jäävät aina syvälle mieleen.” 

Entä mitä luvassa tulevalle vuodelle?

”Tänä vuonna tavoitteenamme on kasvattaa toimintaa kaikessa suhteessa. Olemme ideoineet pienvalmennusryhmää Ainoon tälle keväälle ja tarkoituksena on laajentaa verkkovalmennustarjontaa jatkuvasti.

Kesäkuussa meidän tiimimme kasvaa ja saamme sisällöntuotantopuolelle apua ja tämä mahdollistaa tietenkin paljon siistejä juttuja kun yhden ihmisen sijaan on kaksi viemässä asioita eteenpäin. Tavoitteenamme on kansainvälistyä, mutta se menee varmasti sitten vuodelle 2023.

Uskon, että kansainvälistymisen yhteydessä teemme vielä yhden suuren muutoksen joka mahdollistaa hieman eri tyyppistä valmennustarjontaa kuin nykyinen mallimme. Pitää vain maltaa rakentaa yksi askel kerrallaan.” Laura naurahtaa ja kertoo kuinka pää on välillä niin täynnä ideoita ettei edes tiedä mistä aloittaa.

”Päällimmäisenä on vain fiilis, että tässä on vasta päästy pieneen alkuun ja en malta odottaa mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.”

Ja samaa voimme mekin todeta ja jäädä odottamaan, että pääsemme näkemään suunnittelutiimin tuotoksia pitkin vuotta.

Vielä kerran – hyvää 1v syntymäpäivää EQUESTRAIN!

Muita julkaisuja